Tillbyggnader i Hässleholm

Behöver du hjälp eller mer information kring tillbyggnader? Inga problem! Vi på Fredrik Hörgeruds Bygg AB har lång erfarenhet av att konstruera på- och utbyggnader för fastigheter i Hässleholm. Viktigast av allt när det gäller tillbyggnad av din bostad är att rätt material används. Som ett resultat av detta får du ett tak som håller under en längre tid.

Planera dina tillbyggnader

En tillbyggnad är en av de bästa investeringarna som du kan göra för ditt hus. Det vill säga med andra ord oavsett vad din tillbyggnad innebär utökar man bostadens yta samtidigt som det ger mer rum att leva i. Följaktligen resulterar detta i ett ökat värde för huset.

Hur en tillbyggnad ska anslutas till den existerande bostaden beror på en hel del faktorer. Exempelvis arkitektur, karaktär, omgivande miljö och tillbyggnadens funktion. Därtill fungerar dessa omständigheter som en grund för potentiella byggnads möjligheter.

Under tiden du ser till att planera tillbyggnaden av din bostad är det många frågor som ska besvaras.Till exempel vilket material som ska användas till storleken av tillbyggnaden. Kort sagt kan det kännas svårt att fatta alla beslut själv. Därför finns vi alltid nära till hands när du ska planlägga din tillbyggnad i Hässleholm.

Kontakta oss för tillbyggnader i Hässleholm

Om du inte har en bestämd vision av hur tillbyggnaden ska se ut så är det inga problem. Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper vi dig mer än gärna att ta fram ritningar. På samma sätt kan vi också besvara de frågor och funderingar som du kan ha när det gäller tillbyggnader.

Framför allt ser Fredrik Hörgeruds Bygg AB till att alltid arbeta med kvalitet och noggrannhet. Därför kan du alltid kunna dig säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt med oss.

Fredrik Hörgeruds Bygg + XL Bygg

​Fredrik Hörgeruds Bygg i samarbete med XL Bygg. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att vara ett av XL Byggs utvalda byggföretag för tjänsten Monterat & Klart. Läs mer här.