Målare i Hässleholm

Våra erfarna målare i Hässleholm målar både inom- och utomhus.

Att måla om hemma är ett enkelt sätt att ge rummet ett ansiktslyft, men det kan vara svårt att få till ett snyggt resultat på egen hand. Vårt team består av erfarna och kunniga målare i Hässleholm som skapar skräddarsydda lösningar av hög kvalitet för både inom- och utomhusprojekt.

Professionella målare i Hässleholm 

För ett felfritt resultat krävs det förarbete, rätt val av kulör för dina behov och önskemål – och tålamod! En professionell målarfirma kan erbjuda dig allt detta, och hos oss hittar du målare i Hässleholm med lång erfarenhet samt med en fingertoppskänsla för detaljer. Allt jobb som har med målning att göra kräver att man först gör ett gediget grundarbete, och här är våra målare i Hässleholm experter. Våra målare målar om kontor, bostäder, fasader eller övriga lokaler runt om i Hässleholm med omnejd.

Ska du måla om hemma, fasaden eller på kontoret? Kontakta våra målare i Hässleholm för en offert idag.

Målare i Hässleholm som jobbar med microcement

Våra målare i Hässleholm hjälper dig skapa ett modernt och skarvlöst hem – utan att måla!

Microcement, även kallat designcement, är ett smart byggmaterial du kan använda ovanpå kakel eller plastmattor istället för att riva ut det redan existerande materialet. Detta sparar dig både tid, pengar och på miljön vid renovering. Materialet är i sin natur grått, men det går att få i olika färger. Microcement går att använda nästan överallt. Vanligast må vara i badrummet, men det går även att använda till b.la. bänkskivor i köket, hallgolv, på väggarna i sovrummet, trappor eller på möbler.

Funderar du på microcement till ditt hem? Kontakta våra målare i Hässleholm för mer information om hur de kan hjälpa dig genom hela processen.

logo_white_6